NAŠA
VIZIJA
Prepletenost sveta z modernimi komunikacijskimi tehnologijami je privedla do družbe idej. Radi smo v tej družbi, kjer lahko z lastnim znanjem in najnovejšimi tehnologijami prenašamo dobre zamisli v vsakodnevno rabo. Verjamemo, da s tem pripomoremo k bolj učinkovitemu izkoristku naravnih in človeških virov.

Učinkovitost je ključna beseda v Etrelu in glavno vodilo pri našem delu. Samo najučinkovitejši izdelki se lahko uporabljajo trajnostno in hkrati omogočajo trajnost. Dobro poznamo merila, s katerimi ocenjujemo pravo vrednost našega dela in pri tem ne sklepamo nikakršnih kompromisov. Z naprednimi rešitvami spodbujamo rast naših kupcev. Vemo, da brez pametnega uporabnika ni pametne rabe energije niti pametnih omrežij. Naši izdelki so opremljeni z interoperabilno komunikacijsko opremo, zaradi česar jih lahko umestimo v različne nivoje sistemskih rešitev. Poskrbimo, da informacije hitro pridejo na pravo mesto.

Smo razvijalci in promotorji novih tehnologij v energetiki, še posebej tam, kjer se slednja dotakne mobilnosti in postane elektromobilnost. Naše poslovne aktivnosti spreminjajo obstoječi trg ali ga pogosto celo ustvarjajo – na primer trg, povezan s polnjenjem električnih vozil. Večkrat smo v vlogi, ko poleg razvoja in proizvodnje skrbimo tudi za izobraževanje in obveščanje laične in strokovne javnosti. Velik izziv nam predstavljajo dela, pri katerih smo lahko aktivni udeleženci celotne verige večjega infrastrukturnega projekta.